Jsou koktejlové šaty vhodné na běžné každodenní nošení?

 

 


Při těch všech nevýhodách a těžkostech máme my ženy v životě oproti mužům několik výhod. Jedna z nich je možnost nosit šaty. Krátké šaty, dlouhé šaty, sexy šaty, pohodlné šaty… Nevím proč, ale spousta žen této možnosti nevyužívá. Přitom není problém pořídit si šaty, které jsou krásné a přitom také pohodlné. Do teplých jarních a letních dnů zkrátka jasná volba. Přitom není třeba mít dokonalou postavu- stačí zvolit správný střih šatů, který zvýrazní Vaše přednosti a naopak skryje nedostatky.

Pro běžné každodenní nošení vybírejte koktejlové šaty z prodyšných materiálů

Koktejlové šaty neboli koktejlky spousta žen spousta žen pro běžný den nosit nechce, avšak není k tomu prakticky žádný důvod. Pokud vyberete lehké, prodyšné šaty zajímavé barvy, pak v nich můžete bez obav vyrazit do práce, na nákupy, nebo třeba obyčejnou procházku po městě. Budete v nich působit žensky a přitom se cítit pohodlně. Pro každodenní nošení vybírejte ale spíše šaty z bavlny, viskózy, nebo jiného podobně prodyšného materiálu. Já sama mám na toto jeden malý trik- jednoduše si látku přiložím ke rtům, zkusím přes ni fouknout a hned cítím, jak je materiál šatů prodyšný. Zkuste to sama na nějakém oblečení, které máte ve skříni- třeba materiál košile je většinou poměrně neprodyšný, takže poskytuje vzduchu větší odpor a Vám se bude přes něj foukat poměrně těžko. Něco úplně jiného je pak tenčí bavlněné tričko. Pokud vyberete koktejlky s prodyšným materiálem délky ideálně lehce nad kolena, aby Vám nepřekážely v pohybu a vhodným nepříliš těsným střihem, pak vězte, že se stanou Vaším nejpohodlnějším kouskem oblečení. Vzkoušejte, který střih od kterého výrobce Vám sedí- já třeba moc ráda objednávám v poslední době z eshopu Amodio.

Malé černé šaty, případně sexy šaty můžete využít rovněž i pro běžný den

Je obecně známo, že černá barva zeštíhluje a to je jeden z důvodů, proč jsou malé černé šaty tak oblíbené. Může jít prakticky o koktejlové šaty často kratší délky, které jsou v černém provedení většinou bez výrazných designových záležitostí. Jsou úžasné jak pro společenské příležitosti (pak se k nim většinou doporučují honosnější zlaté, nebo stříbrné doplňky), ale můžete v nich klidně vyrazit i do víru běžného dne, nebo třeba na párty (pak se k nim hodí především doplňky nejrůznějších výrazných barev jako je např. červená).

 

 

Komentáře